Tijani's FotoPage

By: Tijani Abd Mukti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Mar-2009 02:16 Email | Share | | Bookmark
Gambar Baru

 
 
 
View all 5 photos...
After few days tak amik gamba....nie gamba2 yg lame dah tersimpan baru nak upload....









Friday, 6-Feb-2009 07:48 Email | Share | | Bookmark
OMBAK TANJUNG BALAU

 
 
 
View all 6 photos...
bosan2 pegi tanjung balau dan amik gamba kat sana....









Wednesday, 21-Jan-2009 15:52 Email | Share | | Bookmark
LANDSCAPE

 
 
 
View all 6 photos...
hi...dah lama tak update gambar....takpe la...kali nie just nak add gamba landscape jer....









Tuesday, 16-Dec-2008 01:12 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Syahrul dan Farah

 
 
 
View all 19 photos...
On the 13th of December aku telah join GI PHOTOSHOOT (http://idzwanjunaidi.fotopages.com/) untuk mengambil gambar perkahwinan Farah dan Syahrul kat Palace of The Golden Horses......Thanx to GI PHOTOSHOOT sebab bagi aku peluang join korang untuk wedding nie......thanx to farah and syahrul gak sebab bagi peluang untuk aku amik gamba korang.....















Thursday, 11-Dec-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Haidi dan Suhaida

 
 
 
View all 17 photos...
Haidi dan Suhaidi nie kawan kepada wife aku......Alhamdulillah dia telah berikan peluang untuk aku ambil gambar semasa berkahwin.....kepada Haidi dan Suhaida thanx bagi aku peluang...neways...selamat pengantin baru....







[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net